Jopa Motornieuws.

 

Ook in Utrecht: Jopa Racing Products,

Dit jaar staat Jopa op de MOTORbeurs in Utrecht met Sidi, Airoh & Furygan. Ze geven 2 sets van 2 kaarten weg voor de MOTORbeurs. Om kans te maken op deze kaarten, Like de Jopa pagina, deel & like dit bericht. Wees er snel bij, want de winnaars worden maandag 15-02-2016 om 12:00 bekend gemaakt.

 

ON THE ROAD AGAIN!

Kun jij ook niet wachten tot het motorseizoen weer begint? Bij ons in de shop van Gebben Motoren is het alweer genieten van de nieuwe Yamaha modellen, de uitgebreide kledingcollectie, en accessoires om van te watertanden. Zoals de GPS routesystemen van Mapsource en Basecamp bijvoorbeeld....

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Fikse kortingen bij Bruggeman Motoren.

Profiteer nu van scherpe prijzen. Tot wel 50% korting bij de motorzaak van de randstad!

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

MOTOPLUS nummer 3.

Zo vlak voor de Motorbeurs Utrecht ligt er een dikke MotoPlus op de deurmat en in de kiosk. MotoPlus 3, die op 5 februari verschijnt, stelt wat dat betreft niet teleur. Liefst 132 pagina’s telt dit...

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Nieuws van Furygan.

Toe aan iets heel anders dan de standaard motorjas? Dan heeft Furygan de jas voor jou! De Vince is terug van weg geweest en hoe !!

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Kawasaki Versys bij van der Heyden in den Bosch

Al in zijn eerste jaar was de nieuwe Kawasaki Versys 650 een enorm verkoopsucces in heel Europa. Ook in Nederland was deze moderne Adventure Sports al snel in het seizoen volledig uitverkocht.

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Licht Overdag voor snor- en bromfietsen.

Alle nieuw geregistreerde voertuigen van de L-categorie (onder meer snor- en bromfietsen en motorfietsen) moeten sinds 1 januari 2016 zijn voorzien van zogenaamd Automatic Headlights On (AHO).

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

D-AIR® Misano 1000 leren jas.

Bij Dainese staat veiligheid op nummer 1! Na de introductie van de  D-AIR® leren pakken afgelopen jaar is er nu de presentatie van de D-AIR® Misano 1000 leren jas. Dit nieuwe Dainese product is voorzien van een stand-alone elektronische airbag voor gebruik op de openbare weg.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Drie keer is geen scheepsrecht!.

De invoering van de nieuwe verkeersborden voor onder andere uitwijkplaatsen op smalle wegen is voor de derde keer uitgesteld.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Nou dat weer.

Voor velen volkomen onverwacht heeft Racesport.nl, de grootste wegrace-motorsportwebsite van Nederland, aangekondigd per 1 februari 2016 haar activiteiten op de huidige wijze te zullen staken.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Kleintje KTM ??

Lichte motorfietsen mogen in Nederland dan niet zo heel veel doen, in andere delen van de wereld zijn ze razend populair. Voldoende reden voor KTM om daar vól op in te zetten voor de aankomende jaren.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Motorclub schenken cheque van 2.500 euro aan goed doel.

Onder het ruige uiterlijk van motorrijders schuilt ook een goed hart. Dat bewezen de leden van MC De Ronkers, de oudste motorclub van België, zaterdagnamiddag in hun lokaal in de Zomerstraat in Kalken.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>.  

 

Motorrijders vs Autorijders.

Eindelijk is het hoge woord eruit, en ook nog eens keihard onderbouwd door de wetenschap; Motorrijders zijn beter in autorijden dan automobilisten die geen motorrijbewijs hebben.Dit komt hoogstwaarschijnlijk doordat motorrijders bij het behalen van hun motorrijbewijs………

Lees verder>>>>>>>>>>>>>

 

Filedruk nog nooit zo snel gestegen.

De omvang van de files in Nederland -de filedruk- is in 2015 met circa 25% toegenomen. Het is de grootste toename ooit in een jaar, zowel absoluut als relatief, sinds de VID in 2000 met het verzamelen van file-statistieken begon.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>

 

Vol gas vooruit bij Gebben Motoren!

De plannen om het pand fors te verbouwen en uit te breiden stond al enige tijd in de koelkast. Dit jaar stonden we op een kruispunt, gaan we links of rechts af of vol gas vooruit?  Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren, dus kozen wij voor ‘vol gas vooruit’

Lees hier verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

De ANWB denkt met u mee??.

Door de maximumsnelheid afhankelijk te stellen van de infrastructuur waar een voertuig zich bevindt en niet meer van het voertuig zelf, ontstaat een rustiger en veiliger verkeersbeeld. Dat is één van de voorstellen die de ANWB doet naar aanleiding van een studie naar de inrichting van de stad van de toekomst.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

VOL GAS VOORUIT!

De plannen om het pand fors te verbouwen en uit te breiden stond al enige tijd in de koelkast. Dit jaar stonden we op een kruispunt, gaan we links of rechts af of vol gas vooruit?  Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren, dus kozen wij voor ‘vol gas vooruit…….

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

MOTOR VAN HET JAAR VERKIEZING

Ook dit jaar weer kunnen de lezers van MotoPlus hun stem uitbrengen in de grote Europese Motor van het Jaar Verkiezing, die we gezamenlijk met zeven Europese zusterbladen organiseren. Afgelopen jaar kozen de MotoPlus-lezers de BMW R1200GS/Adventure als totaalwinnaar. Wat word het deze keer ??.......

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Bruggeman motoren geeft groen!!

Onlangs heeft Kawasaki op de EICMA Motor Show in Milaan haar eerste 2016 modellen gepresenteerd.

Daarom hieronder een link naar een exclusieve Kawasaki 2016 nieuwsbrief.

Meer informatie haal je al van deze website.

 

Vind je fiets, motor of auto overal ter wereld terug

Altijdop de hoogte van de locatie van jouw waardevolle spullen? En geen zorgen meer over je gestolen fiets, auto of motor? Dat kan al enige tijd met een gps-tracker.

Meer informatie haal je al van deze website.

 

B &  B De Zilverberg.

Jaren geleden liep ik met de reglemaat Ab Boesveld tegen het lijf. Nadien trof ik Ab met zoonlief op de Motocross. Ik inmiddels al als speaker van dienst en Ab als monteur coach bij zoon Jarno. In die tijd had ik al een iets vernomen over een prachtige blokhut voor twee personen, die beiden uitbaten als Bed and Breakfast.

Ellie Boesveld kan je er alles over vertellen. O ja en Ab kent hele mooie toerroutes in de omgeving.

Meer informatie haal je al van deze website.

 

Op reis met Bruggeman Motoren.

Wie voor 1 maart 2016 een nieuwe Suzuki koopt bij Bruggeman Motoren ontvangt een reis naar de Faeröer eilanden cadeau! Was je al aan het kijken naar een nieuwe motorfiets? Dan heeft Bruggeman Motoren wel een hele aantrekkelijke aanbieding! Iedere nieuwe Suzuki die tot 1 maart 2016 verkocht wordt ontvangt een begeleide motorreis (door Eric Bruggeman) naar de Faeröer eilanden cadeau!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>

 

CASEY STONER KEERT TERUG BIJ DUCATI

Casey Stoner keert terug bij Ducati als Ambassadeur en test rijder. De tweemalig MotoGP kampioen zal volgend jaar terug keren naar de Italiaanse fabrikant.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>

 

JMPB Onderdelen.

Afgelopen week liepen we in tijdens de EICMA Motorbeurs de Jeroen en Matthijs van de firma JMPB Onderdelen tegen het lijf.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>

 

Ducati nieuws van Bruggeman Motoren.

Bruggeman Motoren is al 20 jaar Ducati dealer in de randstad! Volgend seizoen gaat Ducati fors uitpakken met verschillende nieuwe types en enkele nieuwe varianten. Na het succes dit jaar met de Scrambler Ducati zit de gang er goed in!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>