Jopa Motornieuws.


Online marketing stagiair(e) / bijbaan

Bij Bruggeman Motoren uit Nieuw-Vennep zijn we op zoek naar een echte alleskunner op het gebied van online marketing en social media.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Djim  Ulrich gaat er voor.

Over ruim een maand schiet Djim  op eigen KTM RC 390 motor uit zijn startblokken en gaat hij het nieuwe kampioenschap aan. Maar voordat het zover is komt er nog een mooi evenement. Alle KTM RC motoren zijn inmiddels uit Oosterijk gearriveerd bij KTM NL en word er hard gewerkt om de stickersets erop te plaatsen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Dieptestudies naar ongevallen met snorfietsen en brommers

SWOV is gestart met twee dieptestudies naar ongevallen met verschillende vormen van langzaam gemotoriseerd verkeer.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


V.D. Heyden Motors op de Motorbeurs Utrecht.

Utrecht mag je echt niet missen. Want hét evenement voor de motorliefhebber is deze editie nog mooier, nieuwer en vooral inspirerend. Hier vind je alles om het nieuwe motorseizoen in stijl en vol gas te beginnen!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


R2B Racing met Yamaha, Bryan Schouten en Ricardo Brink Europa in !   

R2B Racing uit IJsselmuiden heeft zich, met de coureurs Bryan Schouten en Ricardo Brink, voor het komende seizoen verzekert van een optimale support van Yamaha Motor Nederland.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


MotoPlus 4 – 2015

Op vrijdag 20 maart verschijnt MotoPlus 4 en daarin rijden ze opnieuw met een aantal 2015-modellen. In het zuiden van Spanje maken ze kennis maken met de nieuwe Kawasaki Vulcan S...

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Nieuw Wilbers shockers.

Preview op motorbeurs Wilbers Dynamic ESA veersysteem voor BMW R1200GS/A LC nu leverbaar voor maatwerk of verlaging.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Nieuwe generatie kettingsmeersysteem: NEMO 2

Sinds kort is Tech-Line de trotse importeur geworden van het nieuwe NEMO 2 kettingsmeersysteem.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


GPS NAVIGATIE TRAINING OP 18 FEBRUARI 2015 BIJ GEBBEN.

Een zeer deskundige en intensieve uitleg door de mensen van Vervolg Trainingen Motorrijden (VTM) over het systeem Mapsource en Basecamp waar u op spelenderwijze mee bekend wordt gemaakt.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Op naar Utrecht!

De beste plek om het motorseizoen 2015 te starten is MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart. In de Jaarbeurs is een breed aanbod voor alle motorliefhebbers bijeengebracht.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Airoh Capirossi replica helm

Jopa uit Enter is sinds kort naast de Duitse ook de Nederlandse importeur van het Italiaanse helmenmerk Airoh en dat brengt met GP500 Loris Capirossi replica een eerbetoon aan één van de beste..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


ACHTENTWINTIG DAGEN ACHTENTWINTIG PROCENT KORTING

Nog niet eerder was 28 zo’n magisch getal. Maar dat wordt vanaf vandaag anders, let maar op!  28 dagen lang profiteert u van 28% korting bij Gebben Motoren. Deze actie geldt voor jacks, helmen en nog veel meer.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Koude handen.

Da's al lang niet meer nodig. De handvatverwarming van Oxford is de beste versie tot nu toe. Het gebruiksgemak is uniek en de installatie is extreem eenvoudig.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Motoren, motorsport en meer!” in Museum.

De liefde voor motoren is van alle tijden. Het vrijheidsgevoel van het motorrijden moet enorm zijn, zeggen alle motorrijders. Veel motoren hebben een verhaal en in Gorredijk en omgeving wonen een aantal verzamelaars van motoren en alles wat daar mee te maken heeft. Een aantal bijzondere motoren is met deze verrassende verhalen vanaf 31 januari te zien in Museum Opsterlân op de nieuwe expositie ‘Motoren, motorsport en meer’.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Motorwerkplaats voor mensen met beperking

In Nijmegen is een bijzondere werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of met een beperking leren sleutelen aan motoren.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Motoren betalen voortaan parkeergeld in Utrecht

De gemeente Utrecht controleert sinds kort of motoren hebben betaald voor het parkeren als zij op een parkeerplaats binnen het gebied met betaald parkeren staan.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Toch maar met een tweewieler?. ADAM en EVA tegen files

Weggebruikers hebben nu de keuze uit twee verschillende soorten apps om files in de spits en op weg naar evenementen in Amsterdam te vermijden, die van Amsterdam Onderweg en die van Amsterdam Mobiel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Brammo gekocht door Polaris

Polaris neemt bedrijfsonderdeel voor elektrische motoren over van Brammo De acquisitie is 100%, inclusief productiefaciliteiten, technologie...

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MotoPlus Motoreizen

Komend jaar organiseert MotoPlus in samenwerking met haar reispartners weer een aantal bijzondere lezersreizen. Op het programma staat onder anderen een geweldige reis naar bonny Schotland.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


KNMV Motordag.

Schrijf maar vast  in je agenda: op 2 mei 2015 vindt de tweede editie van de KNMV Motordag plaats! ‘De Koninklijke’is  hiervoor opnieuw te gast bij het oefencircuit van de politie in Lelystad.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Toch maar met de tweewieler. ?

Voor het derde achtereenvolgende kwartaal is het aantal files in ons land toegenomen. Sinds april 2014 groeide de filezwaarte met ruim 8 procent.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Reunie in Venhuizen

In 2015 is het 35 jaar terug dat de Nationale motorraces in Venhuizen onder de NMB vlag zijn verreden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


AMBC Staphorst krijgt finale Europees kampioenschap grasbaan toegewezen.

De KNMV heeft middels een officieel schrijven laten weten dat de motorclub AMBC uit Staphorst door de Europese motorbond FIM Europe is uitverkozen tot het organiseren van de finaleronde om het Europees kampioenschap grasbaanracen in de Special klasse individueel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Jopa met Airoh testwinnaar.

Bij www.jopa.nl waren ze als importeur maar wat blij met de berichtgeving inzake de Airoh Movement in het leidende Duitse magazine: “Das Motorrad”.


Hier een tweetal links naar het artikel


Link 1


Link 2


Sidi Rain; waterdichte tourlaars.

Op zoek naar een sportieve waterdichte tourlaars zonder teveel poespas? Dan is de Sidi Black Rain geschikt voor jou! De Black Rain heeft een waterbestendige voering en is gemaakt van synthetisch leder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Furygan introduceert handschoenen met D3O bescherming.

Op zoek naar bescherming in de handschoen maar zit de knokkelprotectie net niet fijn of op de goede plek?

Lees verder>>>>>>>>>>>>>