Jopa Motornieuws.


Altijd al willen weten hoe uw favoriete MT rijdt?

Zaterdag 1 augustus 2015 van 10:00 uur tot 16:00 uur, staat de Yamaha MT-Truck voor u klaar met alle MT modellen. Gebben motoren geeft u de kans om onder begeleiding van voorrijders een vaste route af te leggen zodat iedereen op zijn of haar favoriete MT- model kan rijden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Nederlandse jongere is uitgebromd

Het aantal bromfietsen onder jongeren neemt de laatste jaren af. Begin 2015 hadden jongeren onder de 20 jaar samen bijna 40 duizend bromfietsen. Dat is 63 procent minder dan in 2010.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 15 – 2015

Op vrijdag 24 juli verschijnt MotoPlus 15, het laatste nummer voor we twee weken met zomerreces gaan. Dat is uiteraard een lekker dik nummer, boordevol nieuws, testen, interviews en pakkende... Lees meer

Lees verder>>>>>>>>>>>>


A13 drukste rijksweg

De A13 in de provincie Zuid-Holland is de drukste rijksweg in Nederland.  De provincie met gemiddeld de drukste rijkswegen  is echter Utrecht. Dat meldt CBS op basis van onderzoek over de periode 2011-2014.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Juli Vakantiemaand!

Voor de meeste motor- en scooterrijders begint deze tijd de vakantie. In deze nieuwsbrief artikelen van de firma van der Heyden Motoren die in deze tijd goed van pas kunnen komen....

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


20.000+ onderdelen verkrijgbaar in de webshop bij Bruggeman Motoren..!

Ben je zelf aan het sleutelen en op zoek naar de juiste accu, remblokken, banden of olie? Dat kan nu ook online bij Bruggeman Motoren.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Motor- en bromfietsverkoop trekt stevig aan.

In het afgelopen half jaar werden er in ons land 8,3 procent meer motorfietsen verkocht en 15 procent meer bromfietsen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Warmdraaien.

“Goedemiddag, ik moet naar het Welkomstcentrum om mijn perskaart op te halen.”. Lees hier verder een mooi   verhaal van Erik Bulsink, van MotoPlus.

 Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


In 2017 zes fabrieksteams en max 24 MotoGP-rijders

De Grand Prix Commissie (GPC) heeft vrijdag in Assen nieuwe regels voor de MotoGP gepresenteerd.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Stuur deze zomer met verkoelende kleding en blijf scherp!

In de zomer komt het voor dat je door de hitte wordt bevangen op de motor. Een warm motorblok, de zon en een compleet motorpak. Super veilig maar niet comfortabel. Kies daarom in de zomer voor zomerkleding op de motor. Veilig en comfortabel motorrijden kan ook in de zomer!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Airoh’s Ride Helm.

Jopa de Importeur van Airoh helmen presenteert de Rides helm, de nieuwste toevoeging aan Airoh’s helmen gamma. Deze systeem-helm biedt veel kwaliteit voor een scherpe prijs! De Rides is goedgekeurd als integraalhelm en jethelm (P/J) en is gemaakt van een hoog resistent thermoplastisch materiaal.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Helmen van Bultaco

Jopa de Importeur van Bultaco helmen presenteert 3 nieuwe helmen die deel uitmaken van de “Heritage” collectie. Het meest in het oog springt de  Carbon Streaker versie.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Duitse tol voor motorvoertuigen een feit.

De tolheffing voor personenauto's in Duitsland is een feit. President Joachim Gauck heeft de plannen waarmee de Bondsdag al weken geleden instemde, ondertekend. De heffing gaat op 1 januari 2016 in.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Motorvriendelijke hotels

Het motorseizoen is weer van start, en Logis – de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa biedt motorliefhebbers graag iets extra’s. Motorrijders genieten dit seizoen bij veel Logis-hotels van speciale faciliteiten, zoals de beste stalling en een onderhoudsruimte.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Voor galg en rad?

Shiro is een Spaanse helmenfabrikant. Hun nieuwste, custom- en klassiekervriendelijke helm wordt omschreven als ‘perfect om je klassieker de sporen te geven’

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bultaco: maakten die geen motorfietsen

Jawel. Maar dat was vroeger. Met een Bultaco Metralla had je heel wat onder de kadetten.  De naam moet nu roem geven aan een nieuwe serie helmen…

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


A2 is leuk genoeg!

Met de A2 op het roze kaartje mag je motorfietsen tot 48 pk rijden. En dat in een tijd dat je zomaar een motorfiets met 200 pk kunt kopen. 48 pk… Wat moet je daar nu mee.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ‘s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

Lees meer>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Flink genaaid

In de komende MotoPlus (7-2015) worden in een uitgebreide test niet minder dan 17 motorjeans aan de tand gevoeld. Het is niet de eerste keer……..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>