Jopa Motornieuws.

Intermot beursnieuws bij MotoPlus.

Zoals stiekem al verwacht lanceerde Suzuki op de Intermot een nieuwe powernaked, luisterend naar de naam GSX-S1000 en als toetje kwam daar nog een gekuipte sportieve toervariant bij, de GSX-S1000F.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Nieuwe borden voor passeerstroken en uitwijkplaatsen    

verkeersbordenEr komen nieuwe verkeersborden voor passeerstroken en voor uitwijkplaatsen op smalle wegen. De wijziging van het RVV waarin dat wordt geregeld gaat in op 1 januari 2015.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


MotoGP tot het einde van 2018 live op Euro Sport.

Euro Sport heeft de exclusieve tv en digitale rechten gekregen voor de race van de Motorcycle Wereldkampioenschap. Het contract heeft een looptijd van vier jaar dus tot en met 2018

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


KTM in 2017 in de Moto GP

De Oostenrijkse fabrikant KTM wil in 2017 de concurrentie aangaan in de MotoGP klasse. Dit bevestigde KTM Motorsportdirecteur Pit Beirer in een gesprek met motogp.com

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 18 – 2014

Op 19 september ligt MotoPlus 18 in de winkel en op de deurmat en daarin maken we de eerste meters met een nieuwe Amerikaan: de EBR 1190RX, het nieuwe speeltje van Erik Buell. Berggeiten opgelet,

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Hoezo aansprakelijk ?

De wet op de ansprakelijkheid is een item waar vele organisatoren in de toekomst mee te maken krijgen. Daarom is het misschien zaak om as organisato uw spulletjs eens goed op de rol te zetten !!!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Speedway Veenoord

27 september Gouden JOPA Helm in Veenoord.

Het was in 1954 dat er voor het eerst in Veenoord, gemeente Sleen in Drenthe, Speedway wedstrijden op een sintelbaan werden verreden. Nu 2014 60 jaar later worden er nog altijd wedstrijden op deze legendarische baan in Veenoord georganiseerd.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Motorfietsen zijn niet te weren van rivierdijken.

Bewoners langs de Lekdijk klagen over de geluidoverlast die motoren zouden veroorzaken. Het is juridisch echter niet mogelijk motorrijders te weren van de Lekdijk, constateren de betrokken gemeenten na onderzoek.

lees verder>>>>>>>>>>>>>Sneller rijbewijs terug na storing bewustzijn

Mensen die het bewustzijn tijdelijk hebben verloren door hartfalen, een daling van de bloeddruk of zuurstoftekort in de hersenen, kunnen hun rijbewijs sneller terugkrijgen.

Lees hier verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Aantal verongelukte motorrijders halveert.

Dat staat te lezen op de site van de ANWB (Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond). Die hebben schijnbaar ook verstand van Motorrijders.

Lees hier verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bedrijfsbezoek Furygan.

Erik Baas marketing manager bij de firma Jopa was samen met Eric Bulsink hoofdredacteur van het blad MotoPlus voor een bedrijfsbezoek bij de modegigant Furygan in het Frankrijk.

In de bijlage de reportage van Motoplus.


Jopa met Airo testwinnaar.

Bij www.jopa.nl waren ze als importeur maar wat blij met de berichtgeving inzkae de Airoh Movement in Das Motorrad.

Hier 2 linkjes naar het artikel


Link 1


Link 2


Nieuwe MX Boots bij Jopa.


Bij www.jopa.nl is vanaf nu een nieuwe MX laars beschikbaar voor kids (prijs 139 Euro) en volwassene (prijs 179 euro)Meer info op www.jopa.nl