Jopa Motornieuws.


Ontdek alle modellen van Suzuki

Bruggeman Motoren is dé Suzuki specialist in de Randstad. Met ruime ervaring in elk type Suzuki bent u bij Bruggeman Motoren aan het juiste adres voor een nieuwe of jong gebruikte Suzuki motorfiets. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


In 2017 zes fabrieksteams en max 24 MotoGP-rijders

De Grand Prix Commissie (GPC) heeft vrijdag in Assen nieuwe regels voor de MotoGP gepresenteerd.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Stuur deze zomer met verkoelende kleding en blijf scherp!

In de zomer komt het voor dat je door de hitte wordt bevangen op de motor. Een warm motorblok, de zon en een compleet motorpak. Super veilig maar niet comfortabel. Kies daarom in de zomer voor zomerkleding op de motor. Veilig en comfortabel motorrijden kan ook in de zomer!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 13 – 2015

Aan de vooravond van de TT Assen ligt MotoPlus 13 in de bus en in de kiosk en daarin blikken we met direct betrokkenen terug op de laatste overwinning van een Nederlander in de Koningsklasse, die van...

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Airoh’s Ride Helm.

Jopa de Importeur van Airoh helmen presenteert de Rides helm, de nieuwste toevoeging aan Airoh’s helmen gamma. Deze systeem-helm biedt veel kwaliteit voor een scherpe prijs! De Rides is goedgekeurd als integraalhelm en jethelm (P/J) en is gemaakt van een hoog resistent thermoplastisch materiaal.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Helmen van Bultaco

Jopa de Importeur van Bultaco helmen presenteert 3 nieuwe helmen die deel uitmaken van de “Heritage” collectie. Het meest in het oog springt de  Carbon Streaker versie.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Vliegt Brno van de kalender?

De races in Brno zijn als gevolg van financiële problemen in onbalans - de provincie Zuid-Moravië wil helpen, maar de organisatoren kan de voorwaarden niet accepteren.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Duitse tol voor motorvoertuigen een feit.

De tolheffing voor personenauto's in Duitsland is een feit. President Joachim Gauck heeft de plannen waarmee de Bondsdag al weken geleden instemde, ondertekend. De heffing gaat op 1 januari 2016 in.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Motorvriendelijke hotels

Het motorseizoen is weer van start, en Logis – de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa biedt motorliefhebbers graag iets extra’s. Motorrijders genieten dit seizoen bij veel Logis-hotels van speciale faciliteiten, zoals de beste stalling en een onderhoudsruimte.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Voor galg en rad?

Shiro is een Spaanse helmenfabrikant. Hun nieuwste, custom- en klassiekervriendelijke helm wordt omschreven als ‘perfect om je klassieker de sporen te geven’

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bultaco: maakten die geen motorfietsen

Jawel. Maar dat was vroeger. Met een Bultaco Metralla had je heel wat onder de kadetten.  De naam moet nu roem geven aan een nieuwe serie helmen…

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


A2 is leuk genoeg!

Met de A2 op het roze kaartje mag je motorfietsen tot 48 pk rijden. En dat in een tijd dat je zomaar een motorfiets met 200 pk kunt kopen. 48 pk… Wat moet je daar nu mee.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Motorkleding met een casual uitstraling!

Hoe fijn zou het zijn als je na het motorrijden zo door kan lopen zonder om te kleden! Wij hebben een selectie gemaakt van producten welke eruit zien alsof het normale kleding is terwijl deze voldoet aan de protectienormen voor een motorrijder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ‘s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

Lees meer>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Flink genaaid

In de komende MotoPlus (7-2015) worden in een uitgebreide test niet minder dan 17 motorjeans aan de tand gevoeld. Het is niet de eerste keer……..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>