Jopa Motornieuws.


Mail & Win: Kaarten Vakantiebeurs 2016

De donkere wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor het plannen van de zomervakantie, al was het alleen al om in ieder geval in gedachten even te vluchten naar zonniger tijden en oorden. De Vakantiebeurs, die dit jaar heel treffend het thema..................

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


CASEY STONER KEERT TERUG BIJ DUCATI

Casey Stoner keert terug bij Ducati als Ambassadeur en test rijder. De tweemalig MotoGP kampioen zal volgend jaar terug keren naar de Italiaanse fabrikant.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


JMPB Onderdelen.

Afgelopen week liepen we in tijdens de EICMA Motorbeurs de Jeroen en Matthijs van de firma JMPB Onderdelen tegen het lijf.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Ducati nieuws van Bruggeman Motoren.

Bruggeman Motoren is al 20 jaar Ducati dealer in de randstad! Volgend seizoen gaat Ducati fors uitpakken met verschillende nieuwe types en enkele nieuwe varianten. Na het succes dit jaar met de Scrambler Ducati zit de gang er goed in!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Het begint bij vd Heyden Motors.

Motorjaar 2015 zit er bijna op.... maar 2016 belooft een prachtig motorjaar te worden! Yamaha en Kawasaki pakken flink uit met nieuwe modellen waarvan wij er al enkele kunnen laten zien ……

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Gebben Motoren pakt uit!

Waar doe je een motorliefhebber met Sinterklaas een groot plezier mee?  Nou kom maar eens kijken, in onze kleding- en accessoires shop. Daar vind je hele nuttige, leuke én grappige cadeaus. Je bent altijd van harte welkom, maar als je op zaterdag 28 november komt, dan pik je gelijk de introductie van de nieuwe Yamaha XSR700 mee. Dus mis het niet!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Supermoto op asfalt.

Voor iedereen die wil racen op een Supermotard motorfiets organiseert de SOBW vanaf volgend jaar het “Supermoto op asfalt” kampioenschap. Dit kampioenschap uitermate geschikt is voor coureurs die op deze populaire motorfiets het zand liever mijden maar wel graag competitief willen racen.

 Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Blijf warm en alert deze herfst!

Niets is vervelender dan het koud hebben tijdens een mooie toertocht. Draag daarom vanaf nu kwalitatieve onderkleding welke u droog houdt wat afkoeling voorkomt.

 Lees verder>>>>>>>>>>>>>


ANWB: Effect extra rijstroken uitgewerkt

Het aantal files op de Nederlandse wegen is in de afgelopen maand opnieuw gestegen. Vergeleken met oktober 2014 groeide de filezwaarte met 16 procent.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


BMW bouwt motorfiets fabriek in Spandau uit.

BMW heeft vorig 123.000 motorfietsen geproduceerd in Berlijn. Nu zal de fabriek worden uitgebreid voor de somma van € 100.000.000.

Lees verder>>>>>>>>>


8 items om ook volgend motorseizoen weer te rijden!

Niets is vervelender dan een lege accu of een vieze motorfiets op de eerste mooie lente dag. Zet daarom je motorfiets gezond en schoon weg met deze 8 onmisbare producten voor iedere motorrijder!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Furygan scoort. Johann Zarco: Moto2 wereldkampioen.De eerste beslissing in de World Cup is eerder dan werd verwacht. Johann Zarco had in de Moto2-klasse voor de Grand Prix van Japan genoeg aan een overwinning onverschillig welke uitslag zijn tegenstrever Tito Rabat zou behalen, maar de beslissing viel op vrijdagochtend.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Motorfiets wint aan populariteit.

De verkoop van nieuwe motorfietsen ligt na drie kwartalen dit jaar op het totale niveau van 2014.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Te bestellen bij V.D. HEYDEN MOTORS, de 2016 Yamaha YZF-R1M.

De exclusieve uit de MotoGP afkomstige R1M is ontwikkeld voor ultieme wedstrijdprestaties en geeft iedere coureur de kans om de MotoGP technologie van de M1, bereden door Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Pol Espargaro en Bradley Smith, te ervaren.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Blijf warm en scherp op de motor!

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent en dat je dan 10% minder reactievermogen hebt? Met deze producten blijf je warm, vrolijk en geconcentreed motorrijden tijdens de wat koudere en nattere dagen die Nederland voor ons in petto heeft!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Djim Ulrich kampioen tijdens KTM RC Cup World Final Silverstone!

De importeur van Sidi Boots in ons land; de firma Jopa is erg blij met de prestatie van Sidi coureur Djum Ulrich in de KTM RC Cup. Dit weekend waren de beste vijf beste geklasseerde rijders uit landen als England, Duitsland, Finland, Italië, Mexico, Verenigde Staten en Nederland uitgenodigd om tegen elkaar te laten strijden om de KTM RC 390 Cup Wereld Titel. Dit eveneook actief als Ohlins specialisten en hebben ze inmiddels de nieuwe Husqvarna 2016 types op punt staan.Lees verder over een mooie aktie van Wilbers om het 10 jarig bestaan van HK-Suspension te vieren! Nog 30 dagen voordeel!ment vond plaats tijdens het British Superbike weekend op circuit Silverstone.

Hoe goed Djim het er af bracht kunt u hier lezen.


HK Suspension.

HK-Suspension BV is de importeur voor Nederland van Wilbers Products, een Duitse schokdemper fabrikant, Daarnaast zijn zo

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Verbouwingsopruiming,

De naam zegt het al, we gaan verbouwen! De komende tijd wordt het pand van Gebben Motoren stevig onder handen genomen. Er zal een forse uitbreiding zijn met een nieuw te bouwen pand ….

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Furygan scoort 1 en 2 in de Moto2 Grand Prix van San Marino

De Grand Prix van San Marino in de Moto2 is gewonnen door Furygan rijder Johann Zarco. Het is alweer de zesde zege voor de Fransman, die als maar verder uit blijft lopen op de concurrentie in de strijd om de wereldtitel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


 Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>