Jopa Motornieuws.


Voor galg en rad?

Shiro is een Spaanse helmenfabrikant. Hun nieuwste, custom- en klassiekervriendelijke helm wordt omschreven als ‘perfect om je klassieker de sporen te geven’

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Mooie acties op de Kawasaki Z lijn bij Bruggeman Motoren!

De maanden mei en juni staan bij Bruggeman Motoren in het teken van de Kawasaki Z lijn! Met scherpe kortingen en mooie pakketten is dit hét moment om naar een Kawasaki Z te kijken! Kom langs en ervaar de Kawasaki Z300, Z800, Z1000 of de Z1000SX.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Over gestolen motorfietsen.

van der Heijden Motors in beeld. Vd Heijden Motors op omroep Brabant over diefstal van motoren en scooters... Ieder uur herhaling om 5 voor het hele uur.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Gaat Ducati elektrische motorfietsen bouwen?

Als je het volgende artikel gaat lezen en op de foto kijkt, lijkt het er in elk geval wel op.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Gestolen motors in 2014 gedaald.

Nadat een aantal jaar achter elkaar het aantal gestolen motors steeg, was er in 2014 een daling in het aantal gestolen motoren. Er werden ruim 10% minder motors gestolen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Kawasaki Z1000SX bij Bruggeman Motoren.

De nieuwe Kawasaki Z1000SX combineert sportieve styling en prestaties met nog meer praktische features, zoals nieuwe optionele koffers, elektronische hulpmiddelen en upgrades aan remmen en vering.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Dat gaat naar den Bosch toe..

Gedurende de tweede pinksterdag is van der Heyden Motors in 's Hertogenbosch de gehele dag geopend. Actie's volop uiteraard lees hier maar eens verder.


MOTOPLUS MOTOPLUS 10 – 2015

Op vrijdag 15 mei ligt MotoPlus 10 in de bus in de winkel en daarin nemen onder andere een tweestrijd tussen BMW en KTM. Slaagt de nieuwe 1290 Super Adventure van de Oostenrijkers er in om de schier……...

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bultaco: maakten die geen motorfietsen

Jawel. Maar dat was vroeger. Met een Bultaco Metralla had je heel wat onder de kadetten.  De naam moet nu roem geven aan een nieuwe serie helmen…

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


A2 is leuk genoeg!

Met de A2 op het roze kaartje mag je motorfietsen tot 48 pk rijden. En dat in een tijd dat je zomaar een motorfiets met 200 pk kunt kopen. 48 pk… Wat moet je daar nu mee.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Motorkleding met een casual uitstraling!

Hoe fijn zou het zijn als je na het motorrijden zo door kan lopen zonder om te kleden! Wij hebben een selectie gemaakt van producten welke eruit zien alsof het normale kleding is terwijl deze voldoet aan de protectienormen voor een motorrijder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KTM komt met een elektrische motor voor op de weg.

Het Oostenrijkse KTM is vooral bekend om haar crossmotoren, die al diverse keren de Dakar-rally wisten te winnen. Nu voegt het bedrijf een elektrische motorfiets voor de straat toe aan haar leveringsprogramma.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Nieuws van Gebben Motoren.

De maanden mei en juni  bieden wij onze motorvrienden weer een aantal mooie uitdagingen. Ter afwisseling van jouw ritjes naar Rogat, is een trip naar Circuit Park Zandvoort beslist een aanrader. Want op 9 en 10 mei  vindt daar het MT ‘Dark Side of Japan’ Event plaats.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


VTO presenteert Motor Toertochten.

Tips, routekaartjes en hotel-aanraders. Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met gps routes voor Garmin, TomTom en iPhone. •Prijs: 14,95 euro.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Geoff Duke overleden.

Als je in 1955 10 jaar jong bent en je het volle besef hebt dat je bij je tante in de voortuin de TT races beleeft, terwijl ze door Hooghalen rijden, is de grote ster van dat moment toch Geoff Duke…..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Ontdek alle modellen van Suzuki

Bruggeman Motoren is dé Suzuki specialist in de Randstad. Met ruime ervaring in elk type Suzuki bent u bij Bruggeman Motoren aan het juiste adres voor een nieuwe of jong gebruikte Suzuki motorfiets. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>

Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ‘s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

Lees meer>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Flink genaaid

In de komende MotoPlus (7-2015) worden in een uitgebreide test niet minder dan 17 motorjeans aan de tand gevoeld. Het is niet de eerste keer……..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>