Jopa Motornieuws.


MotoPlus 2 – 2015

Het is weer zo ver, op 23 januari ligt de nieuwste MotoPlus in de bus en in de winkel

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Gebben Motoren showt Yamaha MT-09 Tracer.

De Yamaha MT-09 Tracer is op de introductiedag op zaterdag 24 januari 2015 om 10:00 uur bij Gebben Motoren te bewonderen. Wilt u een uitgebreide proefrit maken? Meld u nu aan.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Yamaha MT-09 Tracer bij van der Heyden Motors.

De Yamaha MT-09 Tracer is een veelzijdige sportieve motorfiets die uitermate geschikt is om lange afstanden mee af te leggen en bedoeld is voor de rijder die een veelzijdige én opwindende motorfiets met extra mogelijkheden zoekt.   

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Toch maar met een tweewieler?. ADAM en EVA tegen files

Weggebruikers hebben nu de keuze uit twee verschillende soorten apps om files in de spits en op weg naar evenementen in Amsterdam te vermijden, die van Amsterdam Onderweg en die van Amsterdam Mobiel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Brammo gekocht door Polaris

Polaris neemt bedrijfsonderdeel voor elektrische motoren over van Brammo De acquisitie is 100%, inclusief productiefaciliteiten, technologie...

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MotoPlus Motoreizen

Komend jaar organiseert MotoPlus in samenwerking met haar reispartners weer een aantal bijzondere lezersreizen. Op het programma staat onder anderen een geweldige reis naar bonny Schotland.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FIM rally 2015 in Nederland

De belangrijkste klassieker op de FIM kalender 2015, de FIM rally, vindt dit jaar plaats van 29 juli tot 31 juli 2015 in ons eigen land in Vorden, een ideale gelegenheid dus om vlakbij huis dit uniek toerevenement te ontdekken. Hier vind je alle praktische inlichtingen: Website: www.fimrally2015.comNieuws van Gebben Motoren.

Binnenkort in de showroom, de veelzijdige Yamaha MT-09 Tracer

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuws van MotoPlus.

Ons Kerstreces zit er weer op en dat betekent dat op 9 januari de eerste MotoPlus van het nieuwe jaar in de bus en in de winkel ligt. En daarin pakken ze meteen flink uit met maar liefst zes eerste.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Filmavond bij AMBC met Aalt en Dik Toersen

In het kader van de winter programmering heeft de motorclub AMBC uit Staphorst de komende weken enkele mooie avonden georganiseerd.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


KNMV Motordag.

Schrijf maar vast  in je agenda: op 2 mei 2015 vindt de tweede editie van de KNMV Motordag plaats! ‘De Koninklijke’is  hiervoor opnieuw te gast bij het oefencircuit van de politie in Lelystad.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Toch maar met de tweewieler. ?

Voor het derde achtereenvolgende kwartaal is het aantal files in ons land toegenomen. Sinds april 2014 groeide de filezwaarte met ruim 8 procent.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


MotoPlus Motoreizen

Komend jaar organiseert MotoPlus in samenwerking met haar reispartners weer een aantal bijzondere lezersreizen. Op het programma staat onder anderen een geweldige reis naar het Amerikaanse Las Vegas.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


MotoPlus Motoreizen

Het lijkt wel vroeg, maar gelet op de toeloop dit jaar lijkt het ons een goede zaak u er aan te herinneren dat MotoPlus machtig mooie motorreizen in de aanbiedinhg heeft. Wie wil er niet lekker rondtoeren langs de mooie Moezel en het gas nog eens gedoseerd er op zetten??

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Reunie in Venhuizen

In 2015 is het 35 jaar terug dat de Nationale motorraces in Venhuizen onder de NMB vlag zijn verreden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


AMBC Staphorst krijgt finale Europees kampioenschap grasbaan toegewezen.

De KNMV heeft middels een officieel schrijven laten weten dat de motorclub AMBC uit Staphorst door de Europese motorbond FIM Europe is uitverkozen tot het organiseren van de finaleronde om het Europees kampioenschap grasbaanracen in de Special klasse individueel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Jopa met Airoh testwinnaar.

Bij www.jopa.nl waren ze als importeur maar wat blij met de berichtgeving inzake de Airoh Movement in het leidende Duitse magazine: “Das Motorrad”.


Hier een tweetal links naar het artikel


Link 1


Link 2


Sidi Rain; waterdichte tourlaars.

Op zoek naar een sportieve waterdichte tourlaars zonder teveel poespas? Dan is de Sidi Black Rain geschikt voor jou! De Black Rain heeft een waterbestendige voering en is gemaakt van synthetisch leder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Furygan introduceert handschoenen met D3O bescherming.

Op zoek naar bescherming in de handschoen maar zit de knokkelprotectie net niet fijn of op de goede plek?

Lees verder>>>>>>>>>>>>>