Jopa Motornieuws.


Schuurvondsten verkoop.

Van Houten Motoren te Marum (Gr.) organiseert op 30 december aanstaande tussen 10.00-16.00 uur een grote SCHUURVONDSTEN-VERKOOP; interessant voor (oldtimer) motorliefhebbers in het algemeen en voor BMW-liefhebbers in het bijzonder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Eindejaar bij V.D. Heyden Motors.

Sinds de verhuizing  naar de nieuwe locatie zit de vaart er bij Van der Heyden Motors enorm in. Ook voor de maand december zijn er weer volop activiteiten in Den Bosch gepland; niet alleen voor de Kerstdagen maar ook voor de dagen er om heen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


MotoPlus Motoreizen

Het lijkt wel vroeg, maar gelet op de toeloop dit jaar lijkt het ons een goede zaak u er aan te herinneren dat MotoPlus machtig mooie motorreizen in de aanbiedinhg heeft. Wie wil er niet lekker rondtoeren langs de mooie Moezel en het gas nog eens gedoseerd er op zetten??

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bied en krijg een unieke deal!

Bruggeman Motoren doet het een keer anders. Tijdens deze decemberactie bepaalt u als consument zelf de korting. Per product plaats u één bod wat anderen niet kunnen zien. Bent u de hoogste bieder? Dan ontvangt u het product voor het bod van een bieder onder u. Zo betaalt u dus minder dan u biedt!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Eindejaarsshows bij motordealers

Het jaar loopt op zijn eind en dat betekent dat er bij diverse motorzaken weer knallende eindejaarsshows zijn te verwachten met tal van aantrekkelijke aanbiedingen. Hieronder een selectie motorzaken.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Exclusief bij vd Heyden Motors.

Bekijk hem als eerste van Nederland. Zaterdag 20 December staat de Ninja H2 en een gestripte versie exclusief in de showroom in den Bosch!!!!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 24 – 2014

Op vrijdag 12 december ligt MotoPlus 24 in de bus en in de winkel, en dat is alweer de laatste MotoPlus van 2014. Maar wel een om naar uit te zien. Met de stemkaart in dit extra dikke nummer kun je.

lees verder>>>>>>>>>>>>


WARMDRAAIEN BIJ MOTOPLUS

Kerst en de jaarwisseling zitten er al weer aan te komen en dat is bijna onwerkelijk, want een paar weken geleden reed ik nog in een kevlar-spijkerbroek, een leren jack en zomerhandschoenen! 2014 kan wat dat betreft de boeken in als subliem motorjaar.

lees verder>>>>>>>>>>>>


The last show in 2014

Noteer alvast maar even in uw agenda: "EINDEJAARSSHOW GEBBEN MOTOREN"

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Reunie in Venhuizen

In 2015 is het 35 jaar terug dat de Nationale motorraces in Venhuizen onder de NMB vlag zijn verreden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


AMBC Staphorst krijgt finale Europees kampioenschap grasbaan toegewezen.

De KNMV heeft middels een officieel schrijven laten weten dat de motorclub AMBC uit Staphorst door de Europese motorbond FIM Europe is uitverkozen tot het organiseren van de finaleronde om het Europees kampioenschap grasbaanracen in de Special klasse individueel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Jopa met Airoh testwinnaar.

Bij www.jopa.nl waren ze als importeur maar wat blij met de berichtgeving inzake de Airoh Movement in het leidende Duitse magazine: “Das Motorrad”.


Hier een tweetal links naar het artikel


Link 1


Link 2


Gebben Einde-jaars-show.

Gebbens Feestelijke eindejaarshow op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 december. De Eindejaarsshow staat weer bol van de noviteiten, primeurs en aanbiedingen, waarvan ze bij Gebben nog niet veel  willen vertellen, je moet gewoon even langskomen en het zelf ervaren

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 23 – 2014.

Op 28 november is het weer zover en ligt er een kakelverse MotoPlus in de winkel en op de deurmat, nummer 23 alweer. En daarin mag de nieuwe generatie Triumph Tiger 800’s laten zien welke stappen...

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Sidi Rain; waterdichte tourlaars.

Op zoek naar een sportieve waterdichte tourlaars zonder teveel poespas? Dan is de Sidi Black Rain geschikt voor jou! De Black Rain heeft een waterbestendige voering en is gemaakt van synthetisch leder.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Furygan introduceert handschoenen met D3O bescherming.

Op zoek naar bescherming in de handschoen maar zit de knokkelprotectie net niet fijn of op de goede plek?

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


50 % van de motoren komt uit China.

De helft van alle motorfietsen die er jaarlijks mondiaal worden gemaakt komt uit… China. Dat zeggen de Chinezen zelf.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Eicma 2014: blik in de toekomst!

Op de 72e editie van de Eicma in Milaan blikte MotoPlus eens goed rond en kwam tot de conclusie dat verleden en toekomst duidelijk bij elkaar liggen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Husqvarna gaat de straat op.

Stefan Pierer verteld op de Eicma dat het merk in 2014 15.000 motoren gaat produceerden. Dat moeten er in 2020 45.000 zijn en tegen die tijd hebben ze naast hun crossers en enduro’s ook een hele lijn wegmotoren tussen de 125 cc en 1300 cc!


De 701 Supermoto komt pas eind 2015, de 401’s komen pas in 2016.


Lees hier ook over KTM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Goed jaar voor de verkoop van motorfietsen.

De verkoop van motorfietsen is dit jaar flink gestegen. In de eerste drie kwartalen van 2014 zijn al meer motoren verkocht dan in heel 2013.

  Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Minder motoren en brommers gestolen door GPS-beveiliging.

De stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) ziet met name bij scooters meer aandacht voor de montage van voertuigvolgsystemen via GPS. Deze blijken zeer effectief bij de opsporing en schrikken dieven af.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Historische Motoren Show´ Hippolytushoef

Op zaterdag 8 en zondag 9 november organiseren Gerard Numeijer en Ronald Hoekstra voor de tweede keer een ´Historische Motoren Show.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Nieuwe wegen trekken beetje nieuw verkeer aan.

Maar in beperkte mate. De meeste automobilisten reden voorheen voor- of na de spits, of via een andere route naar hun bestemming. Wegen verbreden heeft geen enkele zin,

.Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Rabat 2014 Moto2 wereldkampioen.

Furygan's Tito Rabat werd afgelopen weekend de 2014 Moto2 wereldkampioen, Hij pakte de titel overtuigend dit jaar en was sinds de openingsronde in Qatar ongenaakbaar in zijn klasse.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Zandona + Forcefield getest.

In de laatste uitgave van MotoPlus heeft u uitgebreide test van Backprotectors kunnen lezen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Lichte groei wegverkeer verwacht.

Naar verwachting zal het wegverkeer in 2014 en 2015 met 0,5 tot 1 procent per jaar groeien.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>