Jopa Motornieuws.Ducati 899 Panigale

Stap op dit 148pk sterke racemonster en combineer circuit prestaties met dagelijks gebruik op de openbare weg. De Ducati 899 Panigale in verkrijgbaar in wit en in het rood. Nu beide kleuren op voorraad! vanaf € 15.990,-

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Aanpak overlast motoren Limburgse heuvelland

De gemeenten in het Limburgse heuvelland pakken de overlast door motoren, auto’s en quads in het toeristische zomerseizoen strenger aan.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Aantal motorfietsen in Nederland in 20 jaar ruim verdubbeld.

Het Nederlandse publiek had begin dit jaar ruim 652.000 motorfietsen in bezit, terwijl dat er in 1995 nog zo’n 308.000 waren en rond de eeuwwisseling 414.000.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Nieuwe Suzuki V-Strom 1000A met € 1.500,- korting

Voor alle motorrijders die denken over de aanschaf van een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A heeft Bruggeman Motoren deze zomer een scherpe aanbieding klaarstaan. Koop nu een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A en ontvang €1.000,- extra inruilpremie en €500,- korting op een originele kofferset

Lees verder>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 16 – 2015

Elke twee weken superactuele motortesten, vergelijkingen en meer. De magazine die elke motorliefhebber moet hebben!. Neem nu een proefabonnement voor slechts €10 of tag je vrienden die dit leuk zouden vinden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Ander snelheidsregime spaart levens in Zweden

De verlaging van de maximumsnelheid op lokale wegen in Zweden bespaart 14 doden per jaar.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


'Je moet je doel voor ogen houden'

Joey Litjens (25) uit America is op weg naar de top wanneer hij op Hemelvaartsdag 2009 een heftige val meemaakt. Zijn motorcarrière lijkt voorbij, maar zo makkelijk laat hij zich niet uit het veld slaan.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Programma Motor GP Eext staat als een huis

De organisatie van de Motor GP Eext is trots op het programma van de komende Motor GP op 22 en 23 augustus. Na een geweldige jubileumeditie vorig jaar, maakt Eext zich gereed voor het motorevenement.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Heb jij al het Gebben Motoren zomergevoel te pakken?

Hartje zomer, ritje op de motor, terrasje pakken en dan lekker dagdromen over de nieuwste Yamaha modellen. Kijk, dat is nou het zomergevoel dat wij bedoelen. En er zijn toch mooie modellen in aantocht!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Scherpe prijzen bij Bruggeman Motoren!

De opruiming gaat beginnen! Profiteer nu van scherpe prijzen op Rev'it producten bij Bruggeman Motoren!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


70 km/uur wordt de norm op Vlaamse gewestwegen

De provinciale wegen in Vlaanderen krijgen een snelheidslimiet van 70 km/uur. Dat scheelt wellicht verkeersslachtoffers, maar in ieder geval een hoop verkeersborden.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Nederlandse jongere is uitgebromd

Het aantal bromfietsen onder jongeren neemt de laatste jaren af. Begin 2015 hadden jongeren onder de 20 jaar samen bijna 40 duizend bromfietsen. Dat is 63 procent minder dan in 2010.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


A13 drukste rijksweg

De A13 in de provincie Zuid-Holland is de drukste rijksweg in Nederland.  De provincie met gemiddeld de drukste rijkswegen  is echter Utrecht. Dat meldt CBS op basis van onderzoek over de periode 2011-2014.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Motor- en bromfietsverkoop trekt stevig aan.

In het afgelopen half jaar werden er in ons land 8,3 procent meer motorfietsen verkocht en 15 procent meer bromfietsen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Warmdraaien.

“Goedemiddag, ik moet naar het Welkomstcentrum om mijn perskaart op te halen.”. Lees hier verder een mooi   verhaal van Erik Bulsink, van MotoPlus.

 Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


In 2017 zes fabrieksteams en max 24 MotoGP-rijders

De Grand Prix Commissie (GPC) heeft vrijdag in Assen nieuwe regels voor de MotoGP gepresenteerd.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Airoh’s Ride Helm.

Jopa de Importeur van Airoh helmen presenteert de Rides helm, de nieuwste toevoeging aan Airoh’s helmen gamma. Deze systeem-helm biedt veel kwaliteit voor een scherpe prijs! De Rides is goedgekeurd als integraalhelm en jethelm (P/J) en is gemaakt van een hoog resistent thermoplastisch materiaal.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Duitse tol voor motorvoertuigen een feit.

De tolheffing voor personenauto's in Duitsland is een feit. President Joachim Gauck heeft de plannen waarmee de Bondsdag al weken geleden instemde, ondertekend. De heffing gaat op 1 januari 2016 in.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Motorvriendelijke hotels

Het motorseizoen is weer van start, en Logis – de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa biedt motorliefhebbers graag iets extra’s. Motorrijders genieten dit seizoen bij veel Logis-hotels van speciale faciliteiten, zoals de beste stalling en een onderhoudsruimte.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Voor galg en rad?

Shiro is een Spaanse helmenfabrikant. Hun nieuwste, custom- en klassiekervriendelijke helm wordt omschreven als ‘perfect om je klassieker de sporen te geven’

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bultaco: maakten die geen motorfietsen  ?

Jawel. Maar dat was vroeger. Met een Bultaco Metralla had je heel wat onder de kadetten.  De naam moet nu roem geven aan een nieuwe serie helmen…

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


A2 is leuk genoeg!

Met de A2 op het roze kaartje mag je motorfietsen tot 48 pk rijden. En dat in een tijd dat je zomaar een motorfiets met 200 pk kunt kopen. 48 pk… Wat moet je daar nu mee.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ‘s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

Lees meer>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Flink genaaid

In de komende MotoPlus (7-2015) worden in een uitgebreide test niet minder dan 17 motorjeans aan de tand gevoeld. Het is niet de eerste keer……..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>