Jopa Motornieuws.


KTM in 2017 in de Moto GP

De Oostenrijkse fabrikant KTM wil in 2017 de concurrentie aangaan in de MotoGP klasse. Dit bevestigde KTM Motorsportdirecteur Pit Beirer in een gesprek met motogp.com

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 18 – 2014

Op 19 september ligt MotoPlus 18 in de winkel en op de deurmat en daarin maken we de eerste meters met een nieuwe Amerikaan: de EBR 1190RX, het nieuwe speeltje van Erik Buell. Berggeiten opgelet,

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Hoezo aansprakelijk ?

De wet op de ansprakelijkheid is een item waar vele organisatoren in de toekomst mee te maken krijgen. Daarom is het misschien zaak om as organisato uw spulletjs eens goed op de rol te zetten !!!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Sykes en Bradl openen Van der Heyden Motors.

De oudste motorzaak van Nederland, Van der Heyden Motors uit ’s-Hertogenbosch, opent op zaterdag 20 en zondag 21 september op officiële wijze de showroom van het nieuwe pand aan de Rietveldenweg 39 in ‘s Hertogenbosch. En dat gaat niet zonder slag of stoot, want niemand minder dan Superbike-wereldkampioen Tom Sykes is op zaterdag 20 september present om de opening luister bij te zetten, terwijl MotoGP-coureur Stefan Bradl een dag later de unieke Dainese D-Store bij Van der Heyden

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Speedway Veenoord

27 september Gouden JOPA Helm in Veenoord.

Het was in 1954 dat er voor het eerst in Veenoord, gemeente Sleen in Drenthe, Speedway wedstrijden op een sintelbaan werden verreden. Nu 2014 60 jaar later worden er nog altijd wedstrijden op deze legendarische baan in Veenoord georganiseerd.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>

MOTOPLUS 17 – 2014.

Aanstaande vrijdag verschijnt MotoPlus 17 en daarin maken we opnieuw eerste meters met een nieuwe KTM, de RC390, de grote broer van de RC125. Ook gaan we op pad met een trio sportieve toermachines.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>


Motorfietsen zijn niet te weren van rivierdijken.

Bewoners langs de Lekdijk klagen over de geluidoverlast die motoren zouden veroorzaken. Het is juridisch echter niet mogelijk motorrijders te weren van de Lekdijk, constateren de betrokken gemeenten na onderzoek.

lees verder>>>>>>>>>>>>>Sneller rijbewijs terug na storing bewustzijn

Mensen die het bewustzijn tijdelijk hebben verloren door hartfalen, een daling van de bloeddruk of zuurstoftekort in de hersenen, kunnen hun rijbewijs sneller terugkrijgen.

Lees hier verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Aantal verongelukte motorrijders halveert.

Dat staat te lezen op de site van de ANWB (Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond). Die hebben schijnbaar ook verstand van Motorrijders.

Lees hier verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bedrijfsbezoek Furygan.

Erik Baas marketing manager bij de firma Jopa was samen met Eric Bulsink hoofdredacteur van het blad MotoPlus voor een bedrijfsbezoek bij de modegigant Furygan in het Frankrijk.

In de bijlage de reportage van Motoplus.


Jopa met Airo testwinnaar.

Bij www.jopa.nl waren ze als importeur maar wat blij met de berichtgeving inzkae de Airoh Movement in Das Motorrad.

Hier 2 linkjes naar het artikel


Link 1


Link 2


Nieuwe MX Boots bij Jopa.


Bij www.jopa.nl is vanaf nu een nieuwe MX laars beschikbaar voor kids (prijs 139 Euro) en volwassene (prijs 179 euro)Meer info op www.jopa.nl