Jopa Motornieuws.


Furygan scoort. Johann Zarco: Moto2 wereldkampioen.De eerste beslissing in de World Cup is eerder dan werd verwacht. Johann Zarco had in de Moto2-klasse voor de Grand Prix van Japan genoeg aan een overwinning onverschillig welke uitslag zijn tegenstrever Tito Rabat zou behalen, maar de beslissing viel op vrijdagochtend.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Motorfiets wint aan populariteit.

De verkoop van nieuwe motorfietsen ligt na drie kwartalen dit jaar op het totale niveau van 2014.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Airoh in de prijzen.

Airoh's GP 500 Helm heeft de erkenning "PRODUCTO RECOMENDADO" gewonnen uitgeschreven door het Spaanse tijdschrift LA MOTO in een uitgebreide test gewijd aan integraalhelmen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


Te bestellen bij V.D. HEYDEN MOTORS, de 2016 Yamaha YZF-R1M.

De exclusieve uit de MotoGP afkomstige R1M is ontwikkeld voor ultieme wedstrijdprestaties en geeft iedere coureur de kans om de MotoGP technologie van de M1, bereden door Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Pol Espargaro en Bradley Smith, te ervaren.  

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Blijf warm en scherp op de motor!

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent en dat je dan 10% minder reactievermogen hebt? Met deze producten blijf je warm, vrolijk en geconcentreed motorrijden tijdens de wat koudere en nattere dagen die Nederland voor ons in petto heeft!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


Djim Ulrich kampioen tijdens KTM RC Cup World Final Silverstone!

De importeur van Sidi Boots in ons land; de firma Jopa is erg blij met de prestatie van Sidi coureur Djum Ulrich in de KTM RC Cup. Dit weekend waren de beste vijf beste geklasseerde rijders uit landen als England, Duitsland, Finland, Italië, Mexico, Verenigde Staten en Nederland uitgenodigd om tegen elkaar te laten strijden om de KTM RC 390 Cup Wereld Titel. Dit evenement vond plaats tijdens het British Superbike weekend op circuit Silverstone.

Hoe goed Djim het er af bracht kunt u hier lezen.


HK Suspension.

HK-Suspension BV is de importeur voor Nederland van Wilbers Products, een Duitse schokdemper fabrikant, Daarnaast zijn zo ook actief als Ohlins specialisten en hebben ze inmiddels de nieuwe Husqvarna 2016 types op punt staan.Lees verder over een mooie aktie van Wilbers om het 10 jarig bestaan van HK-Suspension te vieren! Nog 30 dagen voordeel!

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>


MOTOPLUS 19– 2015.

Op vrijdag 2 oktober ligt MotoPlus 19 op de mat en in de winkel en daarin maken we de exclusieve eerste meters met een prototype van een 2016-model: de nieuwe KTM 690 Duke. Gaat KTM met deze machine... Lees verder>>>>>>>>>>>>


Verbouwingsopruiming,

De naam zegt het al, we gaan verbouwen! De komende tijd wordt het pand van Gebben Motoren stevig onder handen genomen. Er zal een forse uitbreiding zijn met een nieuw te bouwen pand ….

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Superbikes at Sea op Circuit Park Zandvoort bijna van start.

Nog maar even en de motoren zullen weer ouderwets ronken op het circuit van Zandvoort. Na 18 jaar worden er weer officiële motorraces gehouden!!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Blijf droog en warm op de motor!

Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Met dit spreekwoord is er geen excuus meer te bedenken om deze herfst geen kilometers te maken op de motor. Kleed je goed warm en droog aan en ga op avontuur!

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Furygan scoort 1 en 2 in de Moto2 Grand Prix van San Marino

De Grand Prix van San Marino in de Moto2 is gewonnen door Furygan rijder Johann Zarco. Het is alweer de zesde zege voor de Fransman, die als maar verder uit blijft lopen op de concurrentie in de strijd om de wereldtitel.

Lees verder>>>>>>>>>>>>> Zwarte regen

Waarom ze bij Sidi voor deze opvallende naam hebben gekozen, is ons niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het bij de Black Rain om een sportieve, waterdichte toerlaars van goede komaf gaat.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Aanpak overlast motoren Limburgse heuvelland

De gemeenten in het Limburgse heuvelland pakken de overlast door motoren, auto’s en quads in het toeristische zomerseizoen strenger aan.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Aantal motorfietsen in Nederland in 20 jaar ruim verdubbeld.

Het Nederlandse publiek had begin dit jaar ruim 652.000 motorfietsen in bezit, terwijl dat er in 1995 nog zo’n 308.000 waren en rond de eeuwwisseling 414.000.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Nieuwe Suzuki V-Strom 1000A met € 1.500,- korting

Voor alle motorrijders die denken over de aanschaf van een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A heeft Bruggeman Motoren deze zomer een scherpe aanbieding klaarstaan. Koop nu een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A en ontvang €1.000,- extra inruilpremie en €500,- korting op een originele kofferset

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Ander snelheidsregime spaart levens in Zweden

De verlaging van de maximumsnelheid op lokale wegen in Zweden bespaart 14 doden per jaar.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>


A13 drukste rijksweg

De A13 in de provincie Zuid-Holland is de drukste rijksweg in Nederland.  De provincie met gemiddeld de drukste rijkswegen  is echter Utrecht. Dat meldt CBS op basis van onderzoek over de periode 2011-2014.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>


Motor- en bromfietsverkoop trekt stevig aan.

In het afgelopen half jaar werden er in ons land 8,3 procent meer motorfietsen verkocht en 15 procent meer bromfietsen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


In 2017 zes fabrieksteams en max 24 MotoGP-rijders

De Grand Prix Commissie (GPC) heeft vrijdag in Assen nieuwe regels voor de MotoGP gepresenteerd.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Airoh’s Ride Helm.

Jopa de Importeur van Airoh helmen presenteert de Rides helm, de nieuwste toevoeging aan Airoh’s helmen gamma. Deze systeem-helm biedt veel kwaliteit voor een scherpe prijs! De Rides is goedgekeurd als integraalhelm en jethelm (P/J) en is gemaakt van een hoog resistent thermoplastisch materiaal.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Motorvriendelijke hotels

Het motorseizoen is weer van start, en Logis – de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa biedt motorliefhebbers graag iets extra’s. Motorrijders genieten dit seizoen bij veel Logis-hotels van speciale faciliteiten, zoals de beste stalling en een onderhoudsruimte.

Lees verder>>>>>>>>>>>>


Voor galg en rad?

Shiro is een Spaanse helmenfabrikant. Hun nieuwste, custom- en klassiekervriendelijke helm wordt omschreven als ‘perfect om je klassieker de sporen te geven’

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Bultaco: maakten die geen motorfietsen  ?

Jawel. Maar dat was vroeger. Met een Bultaco Metralla had je heel wat onder de kadetten.  De naam moet nu roem geven aan een nieuwe serie helmen…

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ‘s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

Lees meer>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Flink genaaid

In de komende MotoPlus (7-2015) worden in een uitgebreide test niet minder dan 17 motorjeans aan de tand gevoeld. Het is niet de eerste keer……..

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nieuw jack van Furygan.

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>